Стол ФС 02.02 (1200)

Стол ФС 02.02 (1200)

Цена: 15,350 

Описание

Ширина — 800 мм

Длина — 1200 мм (+500)

Разложенный — 1700 

Стол ФС 02.02 (1200)
Call Now Button